Geloof verbeeld in kleur

Anne-Marie van der Wilt verzorgt lezingen aan de hand van een powerpointpresentatie. Zij zal daarbij vertellen over haar werk en achtergrond ervan. U kunt contact met haar opnemen om een lezing te reserveren.

Lezing 1: ‘Geloof verbeeld in kleur’

Bij deze lezing zal Anne-Marie van der Wilt over haar werk en achtergrond daarvan vertellen n.a.v een powerpointpresentatie

Lezing 2: ‘Passie/lijdens - of 40 dagentijd’

Deze lezing richt zich speciaal op het thema passie en lijden. Naar aanleiding van diverse kunstwerken komt dit thema aan bod.  

Lezinggen; ‘Geloof verbeeld in kleur’ en ‘Passielezing’

In mijn werk probeer ik via beeldtaal een brug te slaan tussen de verhalen van geloof, Bijbel naar het leven van alledag. oe je met beeldtaal. Aan de hand van een powerpoint presentatie laat ik foto’s van mijn werk zien. Ik ga in op de inhoud en achtergrond ervan.
Naast de lezing “Geloof verbeeld in kleur” bied ik een “Passielezing” aan. De Passielezing is zeer geschikt in de tijd voor Pasen, aan de hand van woord en beeld sta ik stil bij het lijden van Jezus en het lijden in onze tijd.

Algemeen

Uit ervaring kan ik zeggen dat er bij beide lezingen meestal veel interactie is met de zaal zodat de lezing een levendig karakter krijgt.

Met een korte pauze meegerekend duurt de avond ongeveer 2 uur, dat hangt  af van de vragen die er gesteld worden. Na afloop is er de mogelijkheid om kaarten van mijn werk te kopen, evenals het boek Zin in Kleur dat in juni 2013 verschenen is bij uitgeverij Boekencentrum .

Voor een lezing vraag ik € 150,00 exclusief reiskosten.