Informatie

Kaarten

Op de website kunt u losse kaarten bestellen, door aan te klikken welke kaart u wenst. Bij elke kaart wordt een bijpassende envelop meegeleverd. Bestellingen onder €10,00 kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Verzendkosten

Uw bestelling wordt verzonden per post of pakketservice. Wij rekenen per bestelling € 3,50 voor administratie- en bijdrage aan verzendkosten. Voor zendingen naar het buitenland hanteren wij de verzendkosten volgens de geldende posttarieven. Deze worden aan u in rekening gebracht.

BTW

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Op verzoek kan een rekening met BTW gemaakt worden.

Kunstwerken te koop

Voor informatie over de prijs en levering van originele kunstwerken vragen we u contact op te nemen met Anne-Marie van der Wilt.

Disclaimer

Op de toegang tot en gebruik van de website www.zin-in-kleur.com zijn onderstaande voorwaarden van toepassing:

  • Kunstatelier Zin-in-kleur behoudt zich het recht voor deze voorwaarden op ieder gewenst moment en zonder kennisgeving te wijzigen.
  • Hoewel de website van Zin-in-kleur met de grootst mogelijke zorg is samengesteld om de juistheid van de op de website beschikbare informatie te kunnen verzekeren aanvaardt kunstatelier Zin-in-kleur geen aansprakelijkheid voor juistheid en/of volledigheid van de inhoud van de website en het gebruik en de interpretatie daarvan.
  • Alle rechten zijn voorbehouden. Niets van deze pagina’s mag worden verveelvoudigd, en/of openbaar gemaakt door middel van druk, fotokopie, microfilm, of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande toestemming van de rechthebbende(n) op het auteursrecht, c.q. de uitgever van deze uitgave, door de rechthebbende(n) gemachtigd namens hem/hen op te treden.

Webwinkel